szerző:
MTI/hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az MTI azt írta eredetileg, hogy "közölte", kijavítottuk, de egyébként mindegy is.

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról a hazugságról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus azt is hazudta, hogy mióta bemutatták a plakátot arról, hogy az ellenzék együtt bontaná le a határzárat, az ellenzéki vezetők "kétségbeesett hazudozásba kezdtek", és próbálják letagadni ezt. Ezek a politikusok nemcsak a múltban ellenezték a határzár megépítését; ha lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül végrehajtanák a "Soros-tervet" és beengednék a bevándorlókat Magyarországra - hazudta a kommunikációs igazgató.

Hidvéghi Balázs az ellenzék vezetőinek korábbi nyilatkozatait idézte. Ismertetése szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke azt mondta: teljesen értelmetlen lezárni a határt. Vona Gábor, a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy a kerítés egy hatalmas bukás, alkalmatlan Magyarország megvédésére. Szél Bernadett, az LMP társelnöke azon az állásponton volt, hogy "ha lezárjuk a határokat, azzal semmire sem fogunk menni". Karácsony Gergely a Párbeszéd vezetőjeként pedig úgy fogalmazott: semmiképpen se kerüljön sor kerítés építésére.

Ezek a kijelentések a kommunikációs igazgató hazugsága szerint azt bizonyítják: az ellenzéki vezetők számára Soros György és Brüsszel akarata az első. A Fidesznek viszont Magyarország az első, mindent megtesznek, hogy megvédjék Magyarországot, és nemet mondanak a betelepítésre, ezért indították el a plakátkampányt és a tájékoztató telefonokkal ezért keresik meg az embereket - hazudott tovább Hidvéghi Balázs.

A nagyobbik kormánypárt a fentieken túl minden magyar háztartásba szórólapot juttat el, amelyben tovább hazudnak az embereknek arról, hogy a bevándorláspárti ellenzék, ha tehetné, lebontaná a Magyarországot védő határzárat.

Kérdésre azt mondta: több száz plakát kihelyezésére készülnek, valamint azt is hazudta, hogy néhány napon belül minden adatot elérhetővé tesznek a kampánnyal összefüggésben.

A kormányfő arab bankok találkozóján tett korábbi kijelentését firtató kérdésre azt mondta: nagyon helyes, ha a miniszterelnök tisztelettel beszél más kultúrákról és vallásokról. Össze sem hasonlítható ez azonban azzal, hogy Vona Gábor Törökországban török közönség előtt Allahot dicsőítette és hitet tett az iszlám mellett - utalt Hidvéghy pártja egy néhány nappal korábbi hazugságára.

Hidvéghi Balázst a Reflektor blog által nyilvánosságra hozott felvételről is kérdezték, ezen Kövér László házelnök arról beszél, hogy nem jó, ha az ellenzék labdába rúg, illetve nem probléma, ha két választás között a kormánypártoknak teljhatalmuk van. A kommunikációs igazgató azzal próbált terelni: az ezzel kapcsolatos ellenzéki vádaskodás nem más, mint reménytelen helyzetben lévő pártok egy újabb akciója. Hozzátette: egy leiratot látott, e szerint a tartalomban semmi vállalhatatlan kijelentés nincs. A választási rendszer ugyanolyan demokratikus mint 1990-ben volt, ugyanolyan esélyeket kínál mindenkinek, a korábbi aránytalanságokat pedig sikerült kiküszöbölni - hazudta.

Arra a felvetésre, hogy kórházi vezetőknek utasítást adtak ki, miszerint hetente legalább két pozitív hírrel meg kell jelenniük, azt hazudta: semmi ilyen utasításról nem tud. Ugyanakkor a magyar egészségügyben folyamatosak a fejlesztések, növekednek a bérek, és lépésről lépésre haladva Magyarország ebben is jobban teljesít - füllentette.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mától Stellantis, ami korábban Fiat Chrysler és Peugeot Citroen volt

Mától Stellantis, ami korábban Fiat Chrysler és Peugeot Citroen volt

Balkonkertész és profi könyvelő: mutatjuk a legjobb, magyar fiatalok által fejlesztett appokat

Balkonkertész és profi könyvelő: mutatjuk a legjobb, magyar fiatalok által fejlesztett appokat

Ezekkel a számokkal lehetett nyerni az ötös lottón

Ezekkel a számokkal lehetett nyerni az ötös lottón