szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 30 éves férfi a 4-es, 6-os vonalán zaklatta az utasokat.

A 30 éves férfi egy budapesti villamoson követett el szeméremsértő cselekményeket – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2017. február 22-én délután a VII. kerület, Wesselényi utca és Király utca közötti szakaszon közlekedő 4-es, 6-os számú villamos vonalán haladó villamoson a nadrágját letolta, majd nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette. A vádlott cselekményét a több utas is észlelte, ők tartották vissza a férfit a rendőrség kiérkezéséig.

Ezt követően a férfi 2017. április 3-án ugyanilyen cselekményt követett el, ugyanazon a villamos szakaszon, mint pár héttel korábban. A vád szerint a vádlott ekkor is letolta a nadrágját, majd a nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette. A cselekményét ekkor a villamoson tartózkodó rendőrök észlelték, akik a vádlottat elfogták és előállították.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben szeméremsértés miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

870 lóerőre húzták a Ford Mustangot

Feltűnő volt a Jaguar egy tréleren Nagykerekinél, és lopott is

Feltűnő volt a Jaguar egy tréleren Nagykerekinél, és lopott is

370 lóerős lett a Cupra Formentor

370 lóerős lett a Cupra Formentor