szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hárman támadtak rá az áldozatra.

Az áldozat cigarettát akart vásárolni a Lehel Csarnokban, amikor egy 25 éves férfi és két, 21, illetve 15 éves lány támadt rá. Először szóban inzultálták, majd a pénzét követelték. A lány nem hagyta magát, így hátracsavarták a kezét, a hajánál fogva a földre teperték, a lábát és a bordáját kezdték el rugdosni, a fejét ököllel ütötték – írja a 24.hu.

A lány értesítette egy barátnőjét, aki azonnal a helyszínre sietett. Az eladó hiába próbálta megállítani a támadókat. Miután az áldozatot kivitték az üzlet elé, értesítette a rendőrséget.

A rendőrség utolérte a tetteseket, de azok minősíthetetlenül viselkedtek, így erősítést kellett hívni. Mindhárman ittasak voltak.

A 20 éves lányt a Honvédkórházba szállították, hajnalban hazatérhetett, a körülményekhez képest jól van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére közölte, hogy az üggyel kapcsolatban csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás, az elkövetők szabadlábon védekezhetnek. Megerősítették, hogy a tettesek a rendelkezésre álló adatok szerint alkoholt fogyasztottak és a rendőri intézkedésnek ellenszegültek, ezért a rendőrök kényszerítőeszközt alkalmaztak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A rendőrség cáfolja az apa sztoriját a bokorban talált csecsemőről

A rendőrség cáfolja az apa sztoriját a bokorban talált csecsemőről

25 milliós kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak áldozata számára

25 milliós kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak áldozata számára

Karácsony Gergely kinevezte a fővárosi állatkert főigazgatóját

Karácsony Gergely kinevezte a fővárosi állatkert főigazgatóját