szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfit és barátnőjét egy kocsmai vita után ültették autóba. Egy pincében ölték meg a férfit, majd a holttestét elrejtették.

Karddal és tucatnyi késszúrással végeztek egy fiatalemberrel a Borsod megyei Dövényben. Két férfi és két nőt gyanúsít a rendőrség – tudósított a csütörtöki RTL Híradó.

A rendőrség három ember esetében emberölés, egy negyedik bűnpártolás gyanúja miatt nyomoz.

A falu egyetlen kocsmájában szórakozott hétvégén a két férfi és a két nő, akiket a gyilkossággal gyanúsítanak. Ott sörözött a fiatalember is, akit megöltek.

Az RTL Híradónak neve és arca vállalása nélkül nyilatkozott a barátnője, aki azt mondta: néhai barátja és annak gyilkosai alig ismerték egymást. A fiatalember kérte meg a társaságot, hogy autóval vigyék el a szomszéd faluba. A barátnője rosszat sejtett, ezért beült vele a kocsiba.

Az autóban az idősebbik férfi volt a hangadó, gúnyolódott, majd fenyegetőzni kezdett.

A párt egy pincébe vitték, ott a két férfi valamint az egyik nő a fiatalembert karddal és számtalan késszúrással kivégezték. Barátnőjét arra kényszerítették, hogy nézze mindezt végig, elmondása szerint az ő nyakához is kardot szegeztek. A nőt végül elengedték, de megfenyegették, hogy senkinek sem szólhat. Másnapig bírta, elment a rendőrségre.

A rendőrök a gyanúsítottak házánál, az udvari WC-ben találták meg a fiatalember holttestét.

A helyiek szerint az egyik gyanúsított közmunkásként dolgozott Dövényben. A gyilkosság másnapján elment dolgozni, mintha mi sem történt volna. A rendőrök kedden délután fogták el a munkahelyén.

A társaság egyik tagjának védőügyvédje szerint nincs ésszerű magyarázat a gyilkosságra, úgy fogalmazott: szinte felfoghatatlanul motiválatlan cselekedetről van szó.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az én hetem: Krusovszky Dénes Sas Józsefre emlékezve Bruce Springsteent dúdol

Az én hetem: Krusovszky Dénes Sas Józsefre emlékezve Bruce Springsteent dúdol

Szerbiában ötven-száz embert oltanának be óránként a koronavírus ellen

Szerbiában ötven-száz embert oltanának be óránként a koronavírus ellen

Tudatosan veszi el a kedvét a szegényeknek a gyerekvállalástól a kormány

Tudatosan veszi el a kedvét a szegényeknek a gyerekvállalástól a kormány