szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy győri üzem telephelyén alakult ki szóváltás két férfi között.

Reggel nyolc óra előtt érkezett bejelentés a rendőrséghez egy verekedésről, amelynek során egy férfit késsel megszúrtak.

Egy 43 és egy 54 éves férfi – munkahelyi konfliktusuk miatt – verekedett össze. A dulakodás során az idősebb egy késsel többször megszúrta a fiatalabbat, majd eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és életét vesztette.

A késelő nyolcszor szúrhatta mellkason a sértettet, akin azonnal életmentő műtétet hajtottak végre a helyi kórházban. Oláh Attila orvos-igazgató a lapnak azt mondta, hogy a férfi tüdeje, szíve és a mellkasi nagy erei is sérültek.

Az E.ON megerősítette, hogy az eset a győri telephelyen történt. Azt írják, zajlik az ügy részletes hatósági kivizsgálása, melyhez minden szükséges segítséget megadnak, és együttműködnek a rendőrséggel. "Megrendülten állunk a történtek előtt, ehhez hasonló tragédia még nem történt vállalatunk életében. Együttérzünk az érintett családtagokkal, és bízunk benne, hogy sérült kollégánk mielőbb felépül" - tették hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A háziorvos asszisztense fertőződött meg Pilisborosjenőn, 125 ember lehet érintett

A háziorvos asszisztense fertőződött meg Pilisborosjenőn, 125 ember lehet érintett

IDEA Intézet: Az ellenzéki szavazók közel háromnegyede közös listát akar 2022-ben

IDEA Intézet: Az ellenzéki szavazók közel háromnegyede közös listát akar 2022-ben

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – zárónap

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – zárónap