szerző:
hvg.hu

Facebookos kommentben fejtette ki véleményét Hári József pécsi fideszes önkormányzati képviselő a magyar média neki nem tetsző részéről. Egyben elárulta, milyen hatással vannak emésztésére a „baráti, tezsdvéri” hírforrások, amikor azokat a WC-n ülve olvasgatja.

Hári József a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője Pécsen, tagja a helyi Kulturális és Köznevelési Bizottságnak valamint a Népjóléti és Sport Bizottságnak. Emellett irodavezetőként is dolgozik a Pécs i Tudományegyetemen.

A Facebookon megosztotta a Magyar Demokrata egyik cikkét és az alá kommentelte véleményét a magyar média neki nem tetsző részéről meglehetősen érdekes stílusban.

„A csőlátás gyógyítható...le kell szokni a hvg,168 óra, nyugati fény,444,rtl,magyar narancs, és hasonló baráti,tezsdvéri hírforrásokról, illetve enyhíthető, ha néha máshol is tájékozódik az ember...én ezekbe is bele olvasok, ha wc-n ülök...keményedik a székletem tőlük...na jó éjt...jó lett a kocsonyám...vigyek holnap egy adaggal valahová?” – fogalmazott saját Facebook-oldalán a képviselő.

A kommentet a Pécsi Stop szúrta ki, és a Szabad Pécs is írt arról. Utóbbi lap úgy tudja, hogy Hári József a PTE sportirodáját vezeti. Facebook-kommentje miatt több ellenzéki politikus tiltakozott.

Körömi Attila, a Momentum egyik baranyai országgyűlési képviselőjelöltje, a Fidesz volt országgyűlési és pécsi városházi képviselője nyílt levélben hívta fel a Pécsi Tudományegyetem figyelmét Hári József stílusára.  Berkecz Balázs is, az Együtt alelnöke, egyik baranyai képviselőjelöltje a blogjában gratulált Hári Józsefnek.

A Szabad Pécs megkérdezte a képviselőtől, hogy a kommentje szerinte méltó volt-e egy pécsi városházi képviselőhöz, egy pécsi egyetemi alkalmazotthoz, irodavezetőhöz, egy nemzetiségi ügyekért felelős politikushoz és civilhez, illetve egy pedagógushoz. 

Ez a válasz érkezett: „Ön azt ír a "független" újságában ,amit akar. Továbbra is fenntartom,hogy mindkét oldal sajtótermékeit olvasom, különös tekintettel a vastagon és igen hangsúlyozottan magát " függetlennek"  nevezettekét...Ha Önnek ez a legnagyobb története, elég szánalmas egy pali és újságíró. Egyébként engem mindenhol a munkáim által minősítenek és nem holmi fb bejegyzések után, amit egy balos barátommal folytatok..De nyilván ez most horror történet...Sok sikert hozzá!”

Hári József saját Facebook-oldalán egy új posztban rúgott még egyet a Szabad Pécs újságírójába, akit nevén is nevezett. Szerinte a kérdései szemrehányóak és kioktatóak voltak, valamint panaszkodott amiatt is, hogy az újságíró tollából még nem sült el olyan cikk, ami a várost pozitív irányból közelítette volna meg. Sérelmezi azt is a fideszes képviselő, hogy az újságíró nem egy új gyógyszertár átadásáról, az új kertvárosi egészségcentrumról vagy az óvodák, bölcsődék felújításáról ír. A poszt végén azért ott van, hogy elnézést kér azoktól, akiket megsértett.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Kapcsolt kép forrása: YouTube / Tamás Éva Játéktára

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Klímaváltozás, természeti katasztrófák, kiberháború – a jövő évi CES ezekre is megoldást villant

Klímaváltozás, természeti katasztrófák, kiberháború – a jövő évi CES ezekre is megoldást villant

Kövér László: A kultúrharcnak a Fidesz húsz éven át elszenvedője és nem alakítója volt

Kövér László: A kultúrharcnak a Fidesz húsz éven át elszenvedője és nem alakítója volt

Az olaszok dacolnak Brüsszellel, egyenesen "gyönyörűnek" tartják aggályos költségvetési tervezetüket

Az olaszok dacolnak Brüsszellel, egyenesen "gyönyörűnek" tartják aggályos költségvetési tervezetüket

Genetikusok szerint a honfoglalók ősei hunok voltak – megjelent a tanulmány

Genetikusok szerint a honfoglalók ősei hunok voltak – megjelent a tanulmány

Baleset az Ajtósi Dürer soron

Baleset az Ajtósi Dürer soron

Hatos lottó: Dan Brown-regénybe illő számokat húztak

Hatos lottó: Dan Brown-regénybe illő számokat húztak