szerző:
hvg.hu

Támadója előzetesbe került. Édesanyja megtörten nyilatkozott az RTL Híradónak.

Imádta csapatát, és mindig kiállt a barátaiért az a 17 éves focista, akit szombaton késeltek meg a Pest megyei Tápiószentmártonban. Bódi Lajos a barátaival szórakozott, amikor összeverekedett egy másik társaság tagjaival, ezután szúrta meg egy férfi.

A fiatal focista alig száz méterre volt az otthonától Tápiószentmártonban, amikor megtámadták. Nevelőapja szerint a barátaival szórakozott, amikor az utcán rájuk támadtak. Lajost valószínűleg egy 25 éves férfi késelte meg, akit ezután őrizetbe vettek. A fiút azonnal kórházba vitték, de másnap meghalt.

Édesanyja szerint a fiú kisgyerek kora óta focizott, vagány srác volt, de senkinek sem ártott, nagyon jó gyerek volt.

A nagykátai fociklubnál nyár óta focizott, középpályás volt. Edzője szerint mindig mosolygott és segített csapattársainak.

A gyilkossággal gyanúsított férfit kedden előzetes letartóztatásba helyezték. Azt nem tudni, miért késelte meg a fiatal focistát.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!