szerző:
hvg.hu

A mentők negyven percen keresztül küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Fővárosi Nagycirkusz 32 éves porondmestere – közölte Facebook-oldalán a Fővárosi Nagycirkusz.

Joó Tamás előadás közben összeesett, a mentők negyven percen keresztül küzdöttek az életéért, de nem tudták visszahozni.

Munkatársai azt írták: Tamás pontos, megbízható, jó humorú, mindig széles mosollyal érkező kollégájuk és barátjuk volt. Halála mindenkit mélyen megrázott.

„Tamás, legyen neked könnyű odaát, és néha mosolyogj vissza a porondra!” – üzenték.

Joó Tamást a Fővárosi Nagycirkusz saját halottjának tekinti, temetéséről később gondoskodnak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!