szerző:
hvg.hu

A kereszteződésnél lévő egyik kamera felvette az ütközést. A férfi súlyosan megsérült, vizsgálják, ki hibázott.

Kerekesszékes férfit gázolt el egy terepjáró Szegeden. Az autót vezető nő kanyarodott, eközben lassítás nélkül elütötte a mozgássérültet, aki súlyosan megsérült. A mentők fél órán át próbálták stabilizálni az állapotát, majd kórházba vitték. A balesetet rögzítette egy közeli házra szerelt térfigyelő kamera – számolt be a csütörtöki RTL Híradó.

A kamera felvételén látszik, hogy az autó nagy erővel ütötte el szemben a kerekesszékes férfit.

Egy sarki házon volt a kamera a kereszteződésben, ahol a karambol történt. Az épület tulajdonosa úgy vélte, hogy a nő szabálytalanul közlekedett, mert nem nagy ívben kanyarodott balra, hanem nem messze a padkától.

A kerekesszékben ülő férfi az úttestre esett. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba, de már stabil állapotban.

A 68 éves férfiről a környékbeliek azt mondták: agyvérzés után került kerekesszékbe. A széket egyik ismerőse vitte el a helyszínről.

A terepjárót vezető nő nem sérült meg. A rendőrök vizsgálják, ki hibázott.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!