szerző:
hvg.hu

Már-már egy költemény címének is beillene, de csak egy közleményé.

"A reménytelenség gyűlöletet szít" - reagált ilyen című közleményével a Fidesz egy, a párt színeváltozásáról szóló LMP-s sajtótájékoztatóra. Az a párt volt képes leírni, hogy "a reménytelenség gyűlöletet szít", amely az elmúlt csaknem három évben mással sincs elfoglalva, mint  hogy a menekültek ellen szítja a hangulatot.

A Tárki 2016-os kutatása szerint a kormányzati kommunikáció hatására minden második magyar idegenellenes, ami 25 éves csúcs. A számok ez esetben biztos, hogy a valóságot mutatják, elég csak az oltalamzotti státusszal rendelkező menekültek nyaralása ellen tiltakozó őcsényiekre, vagy a bármilyen idegent illegális migránsnak nézőkre gondolni.

Sokszor van olyan érzésünk, a kormány kormányzás helyett kizárólag kommunikációs háborút vív, riogat, alternatív valóságot kreál, mint a Soros-terv vagy a menekültek nélkül fenntartott "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet."

De túl szép lenne, ha a Fidesz felébredt lelkiismeretének lennénk tanúi.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!