szerző:
hvg.hu

Hófúvás miatt is életben van még az elsőfokú figyelmeztetés.

Fokozatosan tovább szakadozik, csökken a felhőzet. A legtovább a Duna-Tisza közén és a Dunántúl keleti részén marad felhős az ég. Napközben már csak néhol számíthatunk hószállingózásra, gyenge havazásra.

Az északi, északnyugati szelet főként a Tiszántúlon kísérik erős lökések, de hófúvásra a Nyugat-Dunántúlon, az Alföld keleti felén és Borsodban a hóval borított tájakon továbbra is számítani kell.

Szerda reggel a szélvédett, gyengébben felhős tájakon -15 fok közelébe csökkenhet a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és -8 fok között várható. Késő estétől a derült, szélcsendes területeken egyre többfelé, főként a Dunántúlon és Északi-középhegység völgyeiben újra -15 fok köré, majd az alá csökken a hőmérséklet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!