szerző:
hvg.hu

A fideszes Király Nóra vezette Nőiszem egyesület aláírásgyűjtést hirdetett.

Aki kezet emelt egy nőre, az nem vehet részt a magyar közéletben! – hirdeti honlapján a Nőiszem egyesület, amely az erőszakmentes közéletért indított aláírásgyűjtést. Ezt Király Nóra, a szervezet alapítója az Országházban tartott nőnapi konferencián jelentette be. Király egyébként Újbuda főállású Fidesz-KDNP-s polgármestere

Királyék egyúttal felszólították Juhász Pétert az Együtt elnökét, hogy mondjon le pártelnöki tisztségéről, és távozzon a közéletből. Mondván, a sajtóban megjelent hírek szerint Juhász bántalmazta volt élettársát.

Figyelemre méltó, hogy az egykori fideszes Balogh József ügyére nem utalnak. Pedig a Kecskeméti Törvényszék súlyos testi sértés miatt tíz hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a vak komondoros és a történtek ellenére újraválasztott polgármestert. Fülöpháza első embere, aki 2013. április 28-án, egy lakodalomból hazatérve, ittasan két nagy erejű ütést mért élettársa arcára. Az asszony arccsontja és jobboldali járomcsontja is darabosan eltört.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!