szerző:
hvg.hu

A közmunkások szakszervezete szerint "a bűnbánó maffiózó alakítás nem Oscar-díjat, hanem bilincset érdemel".

Nem fogadta el a közmunkások szakszervezete Lázár János – amúgy elég furcsa – bocsánatkérését. Mint ismeretes, a miniszter néhány hete úgy fogalmazott, azért jobb a közbiztonság, mert a közmunkásoknak munka mellett már nincs kedvük lopni.

Lázár kijelentései túlzás nélkül is felkorbácsolták az indulatokat, a vonatkozó érdekképviselettől azt mondták, közösségi elleni uszításért feljelentik a minisztert.

Komjáthi Imre, a szakszervezet társelnöke a Hír Tv Egyesen műsorának szerdai adásában megerősítette, hogy nem kérnek Lázár bocsánatkéréséből. A kormány második embere szerinte megalázott, megtaposott embereket azzal, amit mondott, és "a bűnbánó maffiózó alakítás nem Oscar-díjat, hanem bilincset érdemel".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

"Migránspoklos" videóval ijesztget Bécsből Lázár János

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Bécs "egyik régi, nagyhírű" kerületéből azt jelentette, hogy ott szerinte húsz éve még egyetlen bevándorló sem volt, most viszont már csak "fehérek és keresztények, idős nyugdíjasok vannak, mindenki más bevándorló".