szerző:
hvg.hu

Az Együtt videójában is van szomorú aláfestő zongorázás, és a Bécsben lekamerázott utcákkal ellentétben Józsefvárosban tényleg koszosak az utcák.

Míg Lázár János arra panaszkodott bécsi "migránspoklos" videójában, hogy Bécs Favoriten kerületében szerinte már csak fehérek, keresztények és nyugdíjasok maradtak a muszlim többséggel szemben, addig Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa inkább azt látta problémának, hogy sokan külföldre mentek a nyolcadik kerületből.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a német nyelvtudást hiányolta az általa megkérdezett embereknél, Baranyi Krisztina pedig a nyelvtudást, ami szerinte az oktatás színvonalának javítására vezethető vissza.

Józsevárosban jónéhány lepukkant, szemetes utca, ház van, ahogy a felvételeken is látszik, és Baranyi Krisztina szerint szegénység, bűnözés, kosz, piszok lesznek a következményei annak, ha a Fidesz hatalmon marad.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Így mosakodott Lázár: nem bántó szándékkal gyalázta Bécset

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.