szerző:
hvg.hu

A pestisracok.hu szerint nyomoz a rendőrség Juhász Péter ellen, a politikus nem tudott erről, de azt mondta, nem csak őt jelentették fel, hanem volt élettársát is.

Személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el az Együtt elnöke, Juhász Péter ügyében a rendőrség – írja a jobboldali pestisracok.hu a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól kapott információkra hivatkozva. 

Az oldal azt írja, Juhászt a feljelentéseiről ismertté vált volt fideszes Tényi István jelentette fel kényszerítés, súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt, a rendőrség pedi az utóbbi gyanúja miatt indított eljárást. Tényi a feljelentésében azokból a bírósági periratokból idézett, amelyek korábban a sajtóban megjelentek, és Juhász Péter és a volt élettársa közötti gyermekelhelyezési perből származtak.

Ebben a perben a nő azt vallotta, hogy a politikus bántalmazta őt, illetve bezárta egy szobába, később azonban úgy nyilatkozott, hogy nem tudja, hogyan került nyilvánosságra a vallomása.

A pestisracok.hu szerint Tényi István a Juhász Péter elleni feljelentésében azt is írta, hogy a politikus volt élettársa jogi képviselőivel is erőszakos volt, fenyegette a nő új barátját is, közvetetten pedig a közös gyerekeiket is lelki nyomás alatt tartotta.

Sikerült elérnünk Juhász Pétert, aki a hvg.hu-nak azt mondta, eddig nem tudott arról, hogy rendőrségi nyomozás folyna ellene, ő is csak a pestisracok.hu cikkéből értesült erről, de határozottan állította, hogy ez a személye elleni lejáratókampánnyal van összefüggésben.

Hozzátette, a "notórius feljelentő" Tényi István egyébként nem csak őt jelentette fel, hanem a volt élettársát is, valószínűleg azért, hogy így derüljön ki, hogy mi az igazság.

A politikus emellett kijelentette azt is, hogy nem igaz, hogy korlátozta volna a volt élettársa személyi szabadságát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ez történt: kiadták Stephen Hawking utolsó üzenetét – Istenről is szól

Ez történt: kiadták Stephen Hawking utolsó üzenetét – Istenről is szól

Csúnya idő lesz október 23-án

Csúnya idő lesz október 23-án

A titokzatos Tibet: volt, hogy esőerdő terebélyesedett a közepén

A titokzatos Tibet: volt, hogy esőerdő terebélyesedett a közepén

„Itt nem kell a gyerekeket kényszeríteni, hogy tanuljanak”

„Itt nem kell a gyerekeket kényszeríteni, hogy tanuljanak”

Itt megtalálja a YouTube legjavát

Itt megtalálja a YouTube legjavát

Úgy tűnik a multik is rájönnek végre, mennyire fontos a kipihent alkalmazott

Úgy tűnik a multik is rájönnek végre, mennyire fontos a kipihent alkalmazott