szerző:
hvg.hu

Az RTL Híradó szerint egy biciklis szólt a rendőröknek a két holttestről. Egyelőre vizsgálják, pontosan mi történt, részleteket nem közöltek.

Két holttestet találtak Szentendre iparterülete mellett csütörtök délután, nem messze a kerékpárúttól és a Dunától. Az RTL Híradó információi szerint egy biciklis találta meg a holttesteket, ő értesítette a rendőröket.

A nyomozók csütörtök délután óta dolgoztak azon a környéken, ahol megtalálták a holttesteket a lakossági bejelentés után.

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. Rövid közleményükből mindössze annyi derül ki: nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt, ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

Pénteken kora délután fejezték be a helyszínelést. A nyomok alapján azt a kis épületet vizsgálhatták át, ami néhány méterre található a bicikliúttól. A nyílászárók már nincsenek meg, a falakat graffitisek firkálták össze, bent pedig mély akna található. Valószínűleg itt voltak a holttestek régóta.

©

A rendőrök szerint további vizsgálatok kellenek annak megállapításához, pontosan mi okozta a két ember halálát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!