szerző:
hvg.hu

Rövid választ írt ki a Facebook-oldalára a kaposvári polgármester.

A vezető fideszes politikus a Kádár-rendszer elkötelezett híveként jelentett „a mások életéről” – írta meg a Magyar Nemzet. A lap több, eddig nem ismert állambiztonsági dokumentumot tett közzé, amelyek Szita ügynökmúltját bizonyítják. A kaposvári polgármesterről korábban is felmerült, hogy együttműködött a kommunista állambiztonsággal, de ezt ő végig tagadta.

A mostani - Simicskához köthető lapban megjelent - cikkre reagálva  a Facebookon nem tagdta, nem is véleményezte annak tartalmát, pusztán ennyit írt ki:

"Az én lelkiismeretem tiszta, nem félek tőled, Simicska Lajos!" 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!