szerző:
hvg.hu

Jobbikos, MSZP-s és LMP-s jelöltek javára léptek vissza a Momentum jelöltjei.

Visszalépteti a Momentum a jelöltjeit három helyen is, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, az LMP-s Hadházy Ákos és a jobbikos Steinmetz Ádám javára. Fekete-Győr András pártelnök szerint ez gesztus, 20 nappal a választások előtt tettekre van szükség, nem perekre, utalt a Vágó–Gyurcsány-féle csörtére. Teljes együttműködésre lenne szükség, mondja a Momentum, amely korábban nem csatlakozott az ellenzéki együttműködéshez, majd az MSZP–Jobbik-együttműködés kialakulásához kötötte ezt. A Jobbik jelenleg sem az LMP-vel, sem az MSZP-vel nem működik együtt hivatalosan, a Momentum mégis lépett. Azért is, mert sok bizonytalan szavazó elfordult tapasztalatuk szerint a politikától, akik szerint "egy ilyen ellenzékre nem lehet nyugodt szívvel szavazni. Bízunk benne, hogy ez a gesztus nekik is reményt ad."

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!