szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással gyanúsított és bűnügyi őrizetbe vett korábbi úszóelnök története után megszólalt Tasnádi Péter is.

Gyárfás részletes vallomást tett az ügyben, írtuk Bánáti János ügyvéd elmondása alapján, a Pesti Srácok pedig megszólaltatta Tasnádi Pétert is, akit korábban hosszú ideig ugyancsak a Fenyő-gyilkosság megbízójának tartott a vizsgálatot végző nyomozók egy része.

Meg vagyok döbbenve.

Tasnádi úgy vélekedett: „az NNI bizonyára atombiztos bizonyítékkal rendelkezik”, ha több mint húsz évvel a merénylet után bevitték Gyárfást. Szerinte ha Portiknak van bizonyítéka Gyárfás érintettségére, és vádalkuval próbálna kedvezőbb helyzetbe kerülni a vizsgálatban, annak nem sok értelme lenne, mert Portikot már így is túl sok régi leszámolással hozták összefüggésbe, és egyébként sem hisznek neki a hatóságok.

A Fenyő–Gyárfás-háborúról részletes írásunkat itt találja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!