szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erős közleményt adott ki Márki-Zay Péter, a polgármester összehangolt jobboldali lejárató kampány indulásától tart. A hírfogyasztókat arra kéri, ne higgyék el a lejáratására készült híreket.

Drámai hangú közleményt adott ki  a Facebookon Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere: a "napi szinten megélt támadások előre vetítik egy összehangolt karaktergyilkosság és lejárató kampány lehetőségét a kormány által uralt médiában".

Márki-Zay szerint a fideszes bosszút meg is üzenték neki: "Egy frissen újraválasztott fideszes országgyűlési képviselő a múlt héten meg is üzente: készüljek fel a jobboldali MÉDIA TÁMADÁSÁRA."

"Máris elindult a legabszurdabb, legalantasabb hazugságok terjesztése, soha nem létező és soha el nem tűnt hatalmas pénzekről, soha el nem követett összeesküvésekről, árulásról, szakmai és vezetési hibákról, politikusi alkalmatlanságról, sikereink negatív hatásairól, erkölcsi és tisztességbeli megítélésemről. Mindennek csak a hazugsággyár kreatív műhelyének képzelőereje szabhat határt."

Márki-Zay viszont megnyugtat mindenkit: a támadásokat felkészülten várja, az ország médiafogyasztó közönségét pedig arra figyelmezteti, legyenek tisztában a valódi célokkal, és kérdőjelezzék meg az ilyen karaktergyilkos hírek valóságtartalmát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Anya és apa helyett egyes és kettes szülő megnevezést használnak az olasz személyi igazolványokban

Anya és apa helyett egyes és kettes szülő megnevezést használnak az olasz személyi igazolványokban

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Jön az újabb bivalyerős Xiaomi telefon, amit mindössze 15 perc alatt fel lehet tölteni

Jön az újabb bivalyerős Xiaomi telefon, amit mindössze 15 perc alatt fel lehet tölteni