szerző:
hvg.hu

Steve Bannon korábbi elnöki főstratéga is előadást tart május 23-ai "Európa jövője" címmel rendezett konferencián.

Stephen K. Bannon, Donald Trump korábbi főtanácsadója és elnöki főstratégája is előadást tart az "Európa jövője" című konferencián május 23-án – írja a Figyelő.

A lap szerint Bannon „Trump „Amerika az első” politikája és annak hatása Közép-Európára” címmel beszél majd mintegy egy órán keresztül. Bannon a XXI. Század Intézet és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében érkezik Budapestre. Az előadás és az egész konferencia helyszíne a Várkert Bazár lesz.

Bannon felszólalása előtt Gulyás Gergely, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója mond köszöntőt, a rendezvény moderátora és házigazdája pedig Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója lesz.

Mint ismert, Steve Bannon, a Breitbart News című jobboldali portál korábbi főszerkesztője segítette Trump 2016-os elnökválasztási kampányát, de hónapok óta konfliktusa volt több emberrel is az elnök környezetéből, ezért végül távozott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!