szerző:
hvg.hu

A fehér férfi titokzatos menekült nőt hódít tematika a legnépszerűbb ebben a kategóriában.

Hatalmas az érdeklődés a menekültes pornó iránt, a Die Zeit szerint az egyik legnagyobb pornóoldalon havi 800 ezren keresnek rá a "refugee porn" kifejezésre. Németországban a legnagyobb az érdeklődés, de Ausztria és Magyarország is ott van az első háromban. A keresésekben vannak kiugró időszakok. Hammy Media Ltd szerint a német adatoknál az első nagy ugrás 2015-ben volt, mikor Angela Merkel kancellár bejelentette a határok megnyitását, de a választás előtt is csúcson volt a keresés, mikor a kampányban sokat beszéltek a témáról.

A tranzitország Ausztriában 2017-ben volt nagyon sok menekült, akkor 195 százalékkal nőtt a keresés a kifejezésre, az osztrák választás előtt 174 százalékkal volt nagyobb az érdeklődés. A magyarokról csak egy adat áll rendelkezésre: 2015 szeptemberében 151 százalékkal több keresés érkezett Magyarországról, mint korábban.

Jellemzően heteroszexuális tartalmakra keresnek rá, amelyen egy menekültnek ábrázolt – vagyis csadorban lévő – titokzatos, idegen nőt hódít meg és "ural le" egy fehér férfi. Nem csak új filmekről van szó: néhány esetben előfordul, hogy korábbi felvételeket töltenek fel újra, hozzáadva a menekült és Szíria kulcsszavakat. Az új pornográf felvételeken olyan nők szerepelnek, akik arabul beszélnek, és valódi szírnek tűnnek.

Nem csak a menekültes pornó iránti érdeklődésben szerepelnek kiemelkedő helyen a magyarok, a menekültekkel szembeni előítéletességgel és idegengyűlölettel is vezetik az uniós statisztikákat.

(via azonnali.hu)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!