szerző:
hvg.hu

A Závecz Research májusi felmérésében toronymagasan vezet a Fidesz, újra kétharmadot szerezne.

A biztos pártválasztók körében 50 százalékon áll a Fidesz a Závecz Research legújabb felmérése szerint. A Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, 21 százalékkal, míg az MSZP-Párbeszéd 11 százalékon áll. A DK-t és az LMP-t 6-6 százalék támogatja.

©

A Fidesz, a Jobbik és a DK kicsivel magasabban áll, mint amennyit a választáson a pártlistájuk kapott, az LMP rosszabbul áll.

A teljes népességben a Fidesz 33 százalékon áll, a Jobbik 15, míg az MSZP-Párbeszéd 7 százalékon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!