szerző:
hvg.hu

Még három hónapig biztosan előzetesben marad a lány eltűnése ügyében gyanúsított B. László.

Fél éve ül már a fogdában a dunaújvárosi férfi, majd csütörtök reggel kiderült: még három hónapig, vagyis novemberig biztosan a rácsok mögött marad – írja a Blikk, mely úgy tudja, a férfi arra számított, hogy kiengedik.

A lap szerint B. Lászlót reggel szállították át a Budai Központi Kerületi Bíróságra. Nem tűnt idegesnek, többször nevetett is, míg a tárgyalóterem előtt várakozott. De ahogy megtudta, hogy a bíróság nem engedi szabadon, hevesen gesztikulálni kezdett, közben többször is a kezében lévő végzést ütögette, majd azt mondta, „ez egy vicc, ez nem lehet igaz”.

A Bors korábban arról írt, hogy a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László a letartóztatása előtti napokban már aktívan jogi segítség után kutatott, és ügyvédet akart fogadni, de nem a maga, hanem egy ismeretlen nő védelmében.

A férfi korábban azt mondta, ismerte és kapcsolatban állt a 24 éves VV Fannival, de tagadta, hogy megölte.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!