szerző:
hvg.hu

Délután, este nyugaton és esetleg az Északi-középhegységben néhol kialakulhat zivatar - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csütörtökön a többórás, helyenként szűrt napsütés mellett a felettünk lévő fátyolfelhőzet vékonyodik, illetve kelet felé helyeződik. A délutáni óráktól főként a nyugati határnál és az Északi-középhegységben gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és ott zápor, zivatar is kialakulhat. Átmeneti szélerősödés zivatar környezetében várható.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között valószínű.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!