szerző:
hvg.hu

Az "Elég a hülyeségből!" szlogent választotta a kampányához.

A Facebookon jelentette be Schmuck Andor, hogy indulni szándékozik a július 8-i időközi választáson. Voksolni azért kell majd, mert a fidelitasos Böröcz László, aki eddig képviselő volt a Belvárosban, beül a parlamentbe.

Schmuck állítja, "minden párt( ok)oskodástól független jelöltként" indul a választókörzetben, ahol él. "Ha valaki ebben a döntésében pártpolitikát lát, ki kell ábrándítanom: nincs ilyen motivációm! Ezt a választást összekeverni az országgyűlési választásokkal olyan butaság, mint a Galamb utcai iskola szülői értekezletet megszavaztatni az Irán atomprogramról..."

Az egykori szocialista politikus úgy látja, most közös "házmestert"/képviselőt választ a 04-es választókörzet 18 háztömbje, "így ide, nem pártos összefogás kell, hanem több pad, kevesebb zaj, igazságosabb bevételelosztás a társasházak és az önkormányzat között, még több szociális segítség és sokkal kevesebb békétlenség!"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Schmuck Andor slaggal lemosta Horn Gyula sírját – fotó

Schmuck Andor sajátos módon emlékezett meg Horn Gyula néhai miniszterelnök 85. születésnapjáról. Szerda reggel kiment a sírjához, a márványt piszkosnak találta, ezért slagot ragadott és lemosta. Fotókat sem felejtett el posztolni minderről a Facebookon. „Lemostam, rendet raktam! Boldog születésnapot, Gyula!” – írta.

Bicsérdi Ádám Kult

Hiányzott a kritikus magyar rap? Itt van valaki, aki Orbánt, Mészárost, Schmuckot és Eszenyit is kegyetlenül kiosztja

Hirtelen nem is tudjuk, melyik sorát idézzük Krúbinak, az idei Kikeltető tehetségkutató felfedezettjének. Talán azt, hogy "mondtam is Tóninak ‘grat az új repülődhöz’ / ő csak annyit mondott: 'hát nem az enyém, de azért köz”, vagy azt, hogy: "de mégse merjük elhagyni a mosdónk / mert csak a húgy- és szarszagban érezzük magunkat igazán otthon". Jobb, ha a teljes fellépést végighallgatjuk további gyöngyszemekért.