szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jót akarhatott, mégis óriási pánikot keltett egy fővárosi általános iskola igazgatója a szülőknek elküldött levelével – írja a Bors.

Biztos forrásból tudja egy szülő, hogy Pécsett és Budapesten szervezett bandák szednek össze 10–14 éves lányokat, és külföldre viszik őket. A rendőrség még nem tudja, kik ezek – fogalmaz az igazgató. A levélben arról is beszámolt, hogy múlt héten az egyik 9 éves tanulójukat úton hazafelé követte egy férfi, aki valamivel lefújta és meg is támadta szegényt. Szerencsére épp a liftért jött egy lakó, akinek tudott kiáltani a gyermek.

Az igazgató a Borsnak megerősítette, valóban ő írta a levelet.

A gyerekrablókkal kapcsolatban azonban a rendőrséghez sem Baranyában sem Budapesten nem tud, ilyen irányú bejelentés nem érkezett. Az igazgatóval sem tudott konkrét információval szolgálni.

A 9 éves tanuló elleni támadás viszont valóban megtörténhetett május 23-án délután, ismeretlen tettes ellen szeméremsértés miatt nyomoznak.

A Police.hu szeméremsértés miatt keresi a képen látható férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel.

©

(via)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Olcsóbb Porsche villanyautó: itt a csak hátul hajtó új Taycan

Olcsóbb Porsche villanyautó: itt a csak hátul hajtó új Taycan

Hackerek törhették fel a Nemzeti Színház honlapját

Hackerek törhették fel a Nemzeti Színház honlapját

Kábítószert fogyasztott a hét végi újbudai gyilkosság gyanúsítottja

Kábítószert fogyasztott a hét végi újbudai gyilkosság gyanúsítottja