szerző:
hvg.hu

Nyugat- és Közép-Magyarországon felhőszakadás várható.

Első fokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Dunántúlra és a Duna–Tisza-közére kedd délelőtt zivatarok veszélye miatt.

Az előrejelzés szerint a zivatarokat néhol felhőszakadás is kísérheti, azokon a területeken rövid idő alatt akár 30 milliméternyi eső is hullhat rövid idő alatt. A szél óránként 60-90 kilométeres sebességre erősödhet, és kisebb szemű jég is eshet.

©

Nem csak a következő órákban, hanem egészen éjszakáig előfordulhatnak zivatarok az országban.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!