szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Le kellett zárni a mezőberényi ligetet, ahol ártalmatlanítják a rovarokat.

Darazsak támadásai miatt lezárják a mezőberényi ligetet – írja a Békés megyei online lap, a Beol.hu.

Siklósi István polgármester a Facebook-oldalán tájékoztatott a lezárásról, ahol azt írta, fel kell deríteni a darázsfészkeket és ártalmatlanítani kell a rovarokat, ezért a lezárás csupán átmeneti.

Siklósi a Beol.hu-nak megerősítette, hogy több darázstámadás is történt az elmúlt napokban, a rovarok elsősorban gyerekeket támadtak meg a környéken.

A polgármester a lapnak elmondta, hogy a munkálatokkal megbízott cég vasárnap felderítette a fészkeket, de van olyan, amely nehezen megközelíthető helyen van a magasban, ezért speciális eszközökre, eljárásra is szükség lesz. Várhatóan hétfőn ártalmatlanítják a rovarokat, és előreláthatólag a liget is minél előbb használható lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Máris több kisfilm készült Szájer meneküléséről

Máris több kisfilm készült Szájer meneküléséről

Biden 100 napra maszkot rakna egész Amerikára, és leigazolta Faucit

Biden 100 napra maszkot rakna egész Amerikára, és leigazolta Faucit

Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról