szerző:
hvg.hu

Poénnak sem volt rossz, de még eredményes is volt annak a keceli fiatalnak az akciója, aki sajátos netes videóval tiltakozott az utak tűrhetetlen állapota miatt.

A keceli fiatal a békésnek tűnő, családi házas övezetben úszófelszerelésben ugrott hasast a közel 15 méteres, úthibákban felgyűlt gigapocsolyába, majd át is úszta azt. Így akart tiltakozni az ellen, hogy az utcájukban esős időben alig lehet közlekedni.

Az ATV-nek Tihamér azt mondta, szenvedett egy- két kisebb sérülést, például horzsolásokat a mellkasán, hasán, de a cél az volt, hogy tudassa az önkormányzattal, az ígéretek után ideje érdemben is tenni valamit az aszfaltozatlan utakkal.

A csatorna beszámolója szerint három nappal azután, hogy már 1 millióan látták a videót, munkagépek érkeztek, első körben elsimítani a gödröket. De Tihamér már így is elégedett, hiszen "legalább már történik valami". Kecel polgármestere nem volt hajlandó nyilatkozni az ATV-nek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!