szerző:
hvg.hu

A túrázók összevitáztak a rájuk támadó kutyák gazdájával, aki ásóval kergette őket.

A rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást egy 32 éves aslópetényi férfi ellen, aki összevitatkozott két túrázóval kedden délben a Nógrád megyei Alsópetényben.

Két férfi erdei túrázott, utána Alsópetényben sétáltak, amikor az egyik ház udvaráról több kutya az utcára futott és megtámadta őket.

A két férfi összevitatkozott a kutyák gazdájával, és egyikük az engedéllyel magánál tartott gázriasztófegyverrel a levegőbe lőtt, hogy a támadó állatokat elriassza.

A kutyatulajdonos egy ásót vett magához és azzal egyszer megütötte az egyik férfit, majd mindkettőjüket kergetni kezdte a szerszámmal. A faluban lévő járőrök vetettek véget a balhénak.

A rendőrök a férfit elfogták és bevitték – közölték szerdán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!