Tetszett a cikk?

Közelebbről megvizsgálva kiderült, hogy felesleges volt megijedni tőle.

Különös lény keltett riadalmat a nagy esőzések után a Győrhöz közeli Banán, egy családi ház udvarán. A Kisalföld.hu is közzétett a dologról fotókat, amiken egy furcsa, dülledt szemű, poliphoz hasonló lény látható.

Az RTL Klub Híradója megkérdezte a helyieket, akik elmondták, nem mertek hozzányúlni, mert féltek tőle, a nő, akinek az udvarán felbukkant a lény azt mondta, szerinte a csatornából kizúduló özönvízszerű esővel érkezett a kertbe a lény.

A csatorna stábja azonban megállapította, hogy egy műanyag polipról van csupán szó. Megkrédeztek egy hazai zoológust is, aki elmondta, Magyarország vizeiben nem él polip, mert sós vízi lény, bár előfordulhatna, hogy egy máshonnan hozott polip mégiscsak felbukkanna valahol.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!