szerző:
hvg.hu

Ezzel együtt itt-ott újra lehetnek zivatarok.

Nagyrészt napos időre számíthatunk, az ország északi, északnyugati felén délutántól erőteljesebb gomolyfelhő-képződéssel, és főleg az Észak-Dunántúlon már kialakulhat zápor, zivatar – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Az intenzívebb zivatarokat óránként 70-90 kilométeres sebességű viharos szél, lokálisan jelentős mennyiségű, 20-25 milliméternyi csapadék, valamint jégeső (>1-2 cm) kísérheti.

A nyugati, délnyugati szél időnként megélénkül, zivatar környékén erős vagy viharos széllökés is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között várható. Késő estére 20, 27 fok közé hűl le a levegő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!