szerző:
hvg.hu

Őrjöngött egy férfi a 18. kerületi Ráday Gedeon utcában, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit meg fog ölni.

Ahogy megírtuk, szerdán komoly rendőrségi akció zajlott a XVIII. kerületi Ráday Gedeon utcában, ahova nem sokkal később a Terrorelhárítási Központ munkatársai is megérkeztek.

Mint kiderült, egy zavartan viselkedő férfi miatt kellett kivonulniuk. Hogy megfékezzék, be tudjanak jutni hozzá, a kommandósok hanggránátot használtak. Az akcióról időközben az MTI több fotót is kiadott, mutatjuk őket:

©
©
©

Az intézkedés során úgy tudni, senki nem sérült meg, de a férfit a mentők kórházba szállították.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!