szerző:
hvg.hu

Főleg az egyetemi városrészben és a belvárosban szokott feltűnni.

Több pécsi lakos is belebotlott már abba a szatírba, amelyik nadrág nélkül, maszkban ugrik az emberek elé – írja a Pécsma, amely úgy tudja, ugyanez a férfi tűnt fel a minap egy baráti társaság előtt is. Előbb angolul magyarázott valamit a nemi szervéről, kielégítette magát, majd eltűnt a helyszínről.

A Facebookon terjedő bejegyzések szerint a szatír a Megyeri tér és a Tüzér utca környékén tűnik fel általában, de a Barbakán környékén is látták már.

A rendőrség azt mondta a lapnak, hogy több bejelentés is érkezett hozzájuk a maszkos szatír miatt. A férfit egyelőre nem sikerült elkapni, de keresik. A Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri, aki látja a férfit, késlekedés nélkül tegyen bejelentést a 107, illetve 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!