szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Korábbi cikkünket igazítjuk helyre.

Helyreigazítás:

A hvg.hu weboldalon 2018. május 17. napján közzétett "Fideszes összefonódások a Népligetben: nem látják a pénztől az erdőt" című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a cikkben részletezett terület átminősítésével kapcsolatban Dr. György Istvánnak, mint Budapest Főváros Kormányhivatala vezetőjének bármilyen döntési jogköre lenne. A valóság ezzel szemben az, hogy a területre vonatkozó új építési szabályzat tervezetét nem a Kormányhivatal, még kevésbé nem Dr. György István fogadja el, hanem a kerületi önkormányzat alkot rendeletet a Népligeti kerületi építési szabályzatáról. A Kormányhivatal, így annak vezetőjének feladata mindössze a jogszabályban előírt egyeztető tárgyalás megtartása és a záró véleményezés. A partnerségi egyeztetés lezárása, a beérkezett vélemények megválaszolása a kerületi önkormányzat feladata. A beérkezett észrevételek figyelembe vételéről a kerület Képviselő-testülete dönt, nem pedig Dr. György István.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
99 tudós számolta össze, hányféle növény van Új-Guineán – az eredmény 13 634

99 tudós számolta össze, hányféle növény van Új-Guineán – az eredmény 13 634

Több százan tüntettek a Pilismarótra tervezett kavicsbánya ellen

Több százan tüntettek a Pilismarótra tervezett kavicsbánya ellen

Amikor még önfeledten öleltünk a Szigeten

Amikor még önfeledten öleltünk a Szigeten