szerző:
hvg.hu

Az alpolgármester nem akart nyilatkozni, mert magánügyről van szó.

Az Index úgy tudja, pár napja tartottak házkutatást Fohsz Tivadar, XVII. kerületi fideszes alpolgármester otthonában, a nevelt lányának a szobájában kerestek "oda nem illő eszközöket." A lap szerint a lány szobájában a rendőrök kamerát találtak, a rendőrség lefoglalta ezeket.

A lány tett feljelentést a rendőrségen, miután felfedezte szobájában az eszközöket. A BRFK azt írta, szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást indított sértetti feljelentés alapján.

A rendőrség meggyanúsított egy férfit is, akit kihallgattak, és jelenleg szabadlábon védekezik. A nyomozásra hivatkozva mást nem közöltek. A lap többször is kereste az alpolgármestert, de nem érték el, egy kollégáján keresztül azt üzente, magánügyről van szó, ezért nem akar nyilatkozni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!