szerző:
hvg.hu

8-10 csípés volt az arcán, a kisfiú a kórházban kötött ki.

Agresszív darázsraj támadt egy kétéves kisfiúra egy sárvári wellnesshotel erkélyén – írja a Blikk az anya beszámolója alapján. A gyerek érkezés után kiment az erkélyre, belekapaszkodott a korlátba, pont a darázsfészeknél. A darazsak azonnal támadtak, 8-10 csípés volt a fején, amelyek feldagadtak. A kisfiúhoz mentőt hívtak, a kórházban az orvos azt mondta, ha a gyerek érzékeny lett volna a darázscsípésre, meg is halhatott volna. A gyereket 12 óra elteltével engedték ki a kórházból.

A hotelben – néhány óra elteltével – felszámolták a darázsfészket, a család másik szobát kért, de nem kapott, így elhagyták a szállodát. A hátralévő napok árát visszakapták, de a kórházban töltött napra szóló foglalásét nem. A lap kereste a hotelt, de a vezetőség nem reagált.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!