szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jelentkezett egy nő, aki állítja, felismerte volt élettársát a rendőrség által közzétett későbbi felvételeken.

Kardosné Gyurik Krisztina öt éve, 2013 szeptemberében lett gyilkosság áldozata, kocogás közben támadták meg. Lemeztelenített holttestére a házuk közelében található bicikliút közelében bukkantak rá.

A tettest hosszú ideig keresték, ám hiába. A rendőrség a környéken készült több kamerafelvételt és fotókat is nyilvánosságra hozott az elmúlt években, melyeken egy kerékpáros férfi is látható volt. Egy nő most azt állítja, biztos benne, hogy volt élettársa szerepel a képeken. A Bors szerint az asszony a meggyilkolt nő halála után rendezett emlékfutás fotóin is azonosította a férfit.

Mivel a biciklis egy évvel később öngyilkosságot követett el, a nyomozók édesanyjától vettek mintát, amely végérvényesen tisztázhatja, ő végzett-e a családanyával. A napilap teóriáját erősíti az is, hogy a nyomozók állítólag a nő volt párja kollégájának DNS-ére is kíváncsiak.

A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott tájékoztatást a lapnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!