szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ellopták az autót, már hajszolták őket, ekkor kifogyott a benzin.

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől 2018. augusztus 18-án 3 órakor, mert Budapest XX. kerületéből, a Kassa utcából két ismeretlen ellopta az autóját. A pesterzsébeti járőrök 25 perccel később a XX. kerületi Klauzál utcában megtalálták az autót és a két férfit, akik az út szélén leálltak, mert kifogyott az autóból az üzemanyag.

A rendőrök a két budapesti elkövetőt, a 30 éves J. Rolandot és a 40 éves Sz. Pétert elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. (police.hu)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!