szerző:
hvg.hu

Nem ajánlatos kipróbálni.

Megihlette a Magyar Kétfarkú Kutyapártot az a nagyszerű veszprémi fejlesztés, amelyet a Veszprémi 7 Nap című kiadvány mutatott be néhány nappal ezelőtt. A valamilyen, számunkra nehezen kitalálható okból egy korláttal elzárt akadálymentesített bejárat után a párt egy csúszdát adott át – derül ki az MKKP veszprémi szervezetének Facebook-posztjából.

A játék EU-kompatibilitása számunkra erősen kétséges, mindenesetre – mint azt egy kommentelő is megjegyezte – a párt a veszprémi önkormányzathoz méltó lépést tett a mozgáskorlátozottak egyenjogúsága felé.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!