szerző:
HVG

Egyre több blog és zugportál tolja a fideszes propagandát, többek között erről is ír a legfrissebb, csütörtökön megjelenő HVG.

Lapunk kormánypárti forrásai szerint a blogíratás és azzal a közösségi médiában terjeszkedés ötlete nagyrészt Habony Árpádé volt. A hivatalos tisztség nélküli tanácsadó manapság elsősorban angliai tanácsadó cégét, az Orbánékkal szimpatizáló külföldi politikusokat is kiokosító Danube Business Consulting Ltd.-t vezeti.

És ha már London. Épp ott üzemeltetik azt a portált is, amelyik előszeretettel osztja meg az illiberális boszorkányüldözés éllovasainak, a Minden Szónak és a Tűzfalcsoportnak a bejegyzéseit. Ez az oldal a Hungary First (rímel Trump America First jelszavára), Stoffán György vezető szerkesztő mellett Szőnyi Balázs a főszerkesztő, a Laphon Ltd. pedig egy London környéki lakcímre van bejegyezve, ez a cég áll a portál mögött.

További részletek és érdekességek a csütörtökön megjelenő HVG hetilapban.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!