szerző:
hvg.hu

A pécsi Nevetni kék alapítvány a Szamárfül fesztiválon gyűjtött adományt, amelyből beteg gyerekeknek vettek volna új játékokat, ám valaki több tízezer forintot emelt el dobozukból.

Adománygyűjtő dobozból lopták el a pécsi Nevetni kék, gyermekeken segítő alapítvány pénzét a hétvégén a Szamárfül fesztiválon. A szervezet kórházban ápolt gyerekek felvidításáért dolgozik, és adománygyűjttés céljából voltak jelen a fesztiválon. A szervezet beszámolása szerint 20-30 ezer forintot lophattak el tőlük.

Ebből a pénzből a pécsi gyerekklinikán fekvő gyerekeknek vettek volna új játékokat, hangzik el az RTL csütörtök esti híradójában.

A szervezet felajánlotta a tolvajnak, hogy tegye jóvá bűnét azzal, hogy beáll hozzájuk önkénteskedni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!