szerző:
hvg.hu

A Szabadfogás újraindul, csak más vendégekkel, visszatér a képernyőre Gajdics Ottó. A másik nagyágyú nevét nem árulta el Szikszai Péter.

Felújítanak néhány, a jobboldali nézők számára szimbolikus műsort, amelyek 2015 előtt is futottak – ígérte Szikszai Péter, a Hír Tv vezérigazgató-helyettese a Mandinernek adott interjúban. Péntek esténként lesznek a politikusi nagyinterjúk, Csermely Péter nem, de Gajdics Ottó visszatér a tévé képernyőjére. A másik műsorvezető nevét nem árulta el, "ez legyen meglepetés". A Célpontot csak akkor folytatják, ha a régi gárda visszatér – ők a G-nap után mondtak fel, azzal, hogy nem tartják Orbánt gecinek –, a Riasztás új stábbal indul újra.

A Szabadfogás más vendégekkel indul újra, a műsorba vitát akarnak, ezért jobb- és baloldalról is hívnak szereplőket. Puzsér Róbert műsoráról egy-két napon belül döntenek. Puzsér korábban azt mondta, ha meg akar szabadulni tőle a Hír Tv, akkor rúgják ki.

Az Echo Tv-vel kapcsolatban azt mondta, két ugyanolyan típusú tévét nincs sok értelme fenntartani, "profilváltásra" van szükség, a Hír Tv azonban a nevében is tükrözi a profilját, ezért nehezen tudja elképzelni, hogy az ne hírcsatornaként működjön.

Rákérdeztek arra is, mi igaz abból, hogy a Magyar Idők megszűnik, helyette pedig a Magyar Nemzet indul újra. Szikszainak elmondása szerint nincs pontos információja arról, lesz-e újra Magyar Nemzet, de szerinte még egy konzervatív lapot nem indokolt indítani, mert nem lenne elég olvasója. A Magyar Nemzet szerkesztőségét nehéz lenne a semmiből újraépíteni,

az viszont tény, hogy a Magyar Nemzet a jobboldali tábornak a Hír Tv-hez hasonlóan sokat jelent.

Beszélt arról is, egy konzervatív oldalhoz sorolt embernek nem bűn Kálmán Olgával szelfizni – ezért pár napja Németh Kristófot osztotta ki a Magyar Időkben –, csak nem következetes magatartás.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!