szerző:
hvg.hu

Kint is esett, bent is esett.

Több mint 10 milliárd forintot költöttek a közelmúltban a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház felújítására – erről a nyár elején, ahogy megírtuk, lelkesen számolt be a kormánypárti Magyar Idők. A hétvégi esőzések alkalmával aztán kiderült, hogy milyen munkát végeztek az intézményben.

A 444.hu szúrta ki, hogy a Facebookon egy felhasználó közzétett egy, a kórházban készült videót, amihez mindössze annyit fűzött: 2018. Szeptember 1. Veszprém, Kórház.

Megkerestük a kórházat, amelynek főigazgatója, Dávid Gyula szerint "az országon átvonuló heves zivatarok egyike érintette olyan extrém mértékben Veszprémet, hogy a városi és kórházi vízelvezetés kapacitása nem tudta elvezetni a lezúduló vízmennyiséget". Ezért volt "intenzív beázás a betegfelvételi egység folyosóján". A betegellátást ez nem zavarta meg, a vihar után elhárították a következményeket, kár nincs.

A főigazgató hozzáteszi, köszönik az aggódó és támogató írásokat, de a videóval "sikerült bolhából elefántot csinálni".

>

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!