szerző:
hvg.hu

Épp az egyik bőröndben kutatott, amikor a rendőrök benéztek a raktérbe.

Enyves kezű rakodómunkást fogtak a rendőrök szeptember 2-án a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság beépített emberei elvegyültek az egyik, Valenciába induló járat felszálló utasai között, de nem szálltak fel a gépre, hanem a lépcső alatt átbújva benéztek a gép rakterébe, ahol egy rakodómunkás épp az egyik utas bőröndjében kutatott – írja a police.hu.

A rendőrök a felnyitott csomagot a gép utasterébe vitték, ahol a tulajdonos azt mondta, ránézésre semmi nem hiányzik a bőröndből, de a benne lévő személyes tárgyak összértéke körülbelül 70 ezer forint.

A rakodómunkást a nyomozók előállították, majd lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség azt tanácsolja az utasoknak, hogy műszaki cikkeket, készpénzt, ékszereket soha ne hagyjanak a feladott poggyászukban. Az értéktárgyaikat akár az utolsó pillanatban is kivehetik a csomagjukból, ha kiderül, hogy azt a repülőgép rakterében fogják elhelyezni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!