szerző:
hvg.hu

Nem tudni, miért éppen az elhíresült New York-i tragédia évfordulóján gyakorlatoznak a kéttornyú fővárosi irodában.

Budapesten az Árpád híd pesti hídfőjénél található Duna Tower nevű ikertorony-irodaházban tartanak tűzvédelmi gyakorlatot kedden, írja az Index. A gyakorlat során a hirtelen megszólaló tűzjelző hangjára minél előbb el kell hagyni az irodaházat.

Mindezt éppen szeptember 11-ére sikerült időzíteni,

ami a 2001-es New York-i World Trade Centert ért terrortámadásnak az ikonikussá vált dátuma. Az épületet üzemeltető cég eddig nem reagált a portál döntésük okát firtató megkeresésére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!