szerző:
MTI

Harry Potter köpenye és a Holt költők társaságában a Robin Williams által viselt karóra is kalapács alá kerül.

Kiállították Los Angelesben Robin Williams néhai amerikai színész és korábbi felesége, Marsha Garces Williams magángyűjteményét, amelynek aztán a filmes relikviáit a Sotheby's aukciós ház október 4-én, New Yorkban árverésre bocsátja.

Többek között kalapács alá kerül majd a Harry Potter-filmek főszereplőjét alakító Daniel Radcliffe egyik jelmeze,

©

Muhammad Ali legendás amerikai ökölvívő kesztyűje,

©

az 1991-es Hook című film forgatásán Robin Williams által használt műtőr,

©

A Holt költők társaságában a Robin Williams által viselt, aranyozott Hamilton karóra,

©

és egy Banksy-alkotás.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!