szerző:
hvg.hu

Két fiatal egy kürtőskalácsos pavilonba tört be, keresik őket a rendőrök.

Lopás bűntett gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettesek ellen a nyíregyházi rendőrök. Az eddigi adatok szerint két ismeretlen személyazonosságú fiú szerdán éjjel fél egy körül feltört a belvárosban egy kürtőskalácsos pavilon, ahonnan készpénzt tulajdonított el.

A feltételezett elkövetőkről fotók készültek.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható fiúkat, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek.

Partvissal támadt a betörő a biztonsági kamerára - videó

Szenzációs videót tett közzé a rendőrség egy férfiról, aki lopni ment, de megzavarta a riasztó. Aztán észrevette a biztonsági kamerát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!