szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Egy nő és gyermeke holttestét találták meg egy külterületi ingatlanban Várpalotán, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit – olvasható a Police.hu-n.

A rendőrségre pénteken délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy egy nő és egy gyermek holttestét találták meg egy Várpalota közeli ingatlanban, a Baglyas-hegyen.

A helyszíni és a halottszemle jelenleg folyamatban van. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A Veszprém megyei online lap, a Veol.hu azt írja, egy 22 éves nőt és a 2 éves kisfiát találták meg a házban, ahol korábban éltek. A lapnak a kisfiú nagymamája azt mondta, a 21 éves fiuk csütörtök óta nem tudta elérni az élettársát, péntek reggel pedig arról értesítették, hogy a házuknak betörték az ablakait.

Az asszony elmondása szerint a család pénteken költözött volna Komárom-Esztergom megyébe, ahol a férfi jó állást talált, a meggyilkolt nő és a kisfiú csomagolni ment korábbi házukba. A nagymama szerint szerelmi bosszú állhatott a háttérben, elmondása szerint a nőt brutálisan meggyilkolták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!